הדברת מטבחון בעסק

כל הסיבות להדברת מטבחון בעסק

מזג האוויר השרבי שפקד אותנו מוציא את כל הזוחלים והמעופפים ממקומם. באופן טבעי הם נמשכים למקורות מזון ושתייה. הם מחפשים בכל מקום אפשרי אליו הם מגיעים. במשרדים עם מטבחונים אשר בהם מספר רב של עובדים ובעסקים אשר יש להם מטבחון, מכירים את התופעה המדאיגה הזאת. כאשר פותחים את דלת הארון ומגלים שם משפחה של תיקנים, הדבר גורם לאי נוחות. לכן, יש לבצע הדברת מטבחון בעסק על בסיס תקופתי.

הדברה בבית

המטבח גן עדן לג'וקים ולנמלים

כפי שנכתב קודם, נמלים וג'וקים נמשכים למקורות מזון אותם הם מוצאים בעיקר במטבחים. המזווה במטבח בו מאוחסן המזון היבש הוא בחזקת גן עדן למזיקים הללו. בתחום עיצוב מטבחים אנו רואים בשנים האחרונות התייחסות רצינית לנושא אחסון המזון במזווה ובמתן פתרונות אחסון כוללים. מומלץ לאחסן את המזון היבש בתוך כלים סגורים ואטומים על מנת שלמכרסמים ולמזיקים יהיה קשה להריח אותו ולהמשך אליו. נוסף על כך, כלי הסוכר לקפה נותר לעתים פתוח. גם את כלי הסוכר יש לאטום בצורה הרמטית כך שלא תתאפשר כניסה של חרקים אליו. הדברת מטבחון בעסק קטן מתאימה לא רק בארונות המטבח, אלה גם על השיש, פתחי הניקוז והאינסטלציה. יש להשלים את ההדברה בהדברה כוללת. הדברה בכל שטח העסק ובבורות הביוב תבטיח לכם שקט נפשי. יש לבצע זאת פעם שנה לכל הפחות על מנת לשמור על עסק נקי ממזיקים.

הדברת מטבחון בעסק קטן

עסק קטן המשמש כמשרד או בית מלאכה בדרך כלל מכיל מטבחון. המטבחון משמש לאחסון מזון, אוכל שהעובדים מביאים לעצמם וכיבוד לישיבות. בדרך קבע אנו נמצא בארונות המטבחון אריזות סגורות ופתוחות של עוגיות, כעכים וכדומה. התיקנים והנמלים נמשכים לריחות הללו ממרחק רב ומגיעים למקור המזון. הם מתרבים במהירות ומקימים לעצמם מושבה קטנה בתוך המטבחון שלכם. חשוב לדאוג ולבצע הדברת מטבחון בעסק באופן תקופתי ולא לחכות להופעת המזיקים. כחלק מהתחזוקה המונעת שיש לבצע בכל עסק או מקום בו אנו נמצאים, חשוב לדאוג ולבצע הדברה תקופתית כוללת. בדרך זו תצליחו לצמצמם בצורה משמעותית את הישנות תופעת הנמלים והתיקנים אצלכם במטבחון בעסק.